Minusta

Olen Elina Marttila, vuonna -95 syntynyt nykyinen kotkalainen. Koko ikäni liikunta on ollut vahvasti osana elämää. Oma urheilutausta alkaa maastohiihdosta, jossa kilpailin 12-vuotiaaksi. Sen oheessa harrastin myös taitoluistelua.

Ponnistin liikunta-alalle vahingossa. Hain neljä kuukautta kestävälle liikunnanohjauksen peruskurssille vuoden 2014 lopussa. Sen jälkeen hain liikunnanohjauksen perustutkinnolle, jonka aloitin syksyllä 2015. Olen valmistunut liikuntaneuvojaksi Suomen Urheiluopistosta 2017. Samana keväänä kouluttauduin DOGBIC-ohjaajaksi ja DOBOn koulutusohjaajaksi.

Koiria meillä on ollut aina ja oma ensimmäinen koirani Laku tuli 2007. Kotona tällä hetkellä arkea värittävät suomenlapinkoirat Suku -12 (kuvassa) ja Pepe -15. Ensimmäisen koiran kanssa olen kokeillut agilityä, tokoa ja verijälkeä. Nuorempien kanssa jälki on jäänyt vähemmälle. Olemme käyneet kaikkien kanssa myös näyttelyissä.

Koulutus
• Liikunnanohjauksen peruskurssi 5/2015
• Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT) 5/2017
• Dobo-koulutusohjaaja 3/2017
• Dogbic-ohjaaja 5/2017
• Goal Mapping Practitioner 11/2017

Kouluttauduin DOGBIC-ohjaajaksi keväällä 2017, koska halusin tehdä enemmän omien koirien kanssa. Koirat haluavat jo nyt aktiivisesti osallistua kehonhuoltotuokioihin varastelemalla välineitä minulta!

Harrastan koirieni kanssa agilityä, joka vaatii ohjaajalta hyvää peruskuntoa. Se on vaativaa kilpaurheilua, kun kisakentille päästään!

Valmentajana

Rakennan Sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskokonaisuuden, jota muutetaan tarvittaessa. Kaipaatpa sitten uutta potkua treeneihin tai apua elämäntapamuutokseen, olen mielelläni apunasi. Omaan laajan liikuntataustan taitoluistelusta jalkapalloon. Valmentajana tavoitteenani on auttaa Sinua kohti parempaa Minää ja voimaan hyvin. Olen valmentajana iloinen ja rauhallinen, mutta tarvittaessa vaativa.

Tänään on oikea aika tehdä päätös aloittamisesta!

Jokainen asiakas on yksilö ja huomioin kaikki erilaisina yksilöinä.

Ota yhteyttä niin lähdetään suunnittelemaan Sinulle sopivaa kokonaisuutta!